FlatTurtle vacature

iRail is a living lab, encouraging members to start spin-offs. One of these spin-offs, founded by Pieter and Yeri, is FlatTurtle. And now, FlatTurtle is looking for someone to join their ranks.

Commercieel Talent: YOUNG SALES EXECUTIVE B2B (m/v)
bij FlatTurtle bvba

Functie
Bij FlatTurtle krijg je de superuitdaging om de verkoop op te zetten van een uniek product en de klantenportefeuille verder te ontwikkelen. Door middel van je voeling met klanten kan je meeschaven aan de verdere ontwikkeling van ons product.

Profiel
Je bent een doorzetter en houdt van uitdagingen, je bent gedreven om je targets te behalen, en je hebt een vlotte, hands-on aanpak. Je hebt het talent om mensen te boeien en te overhalen, en hebt ervaring met het voeren van verkoopsgesprekken. Je kan luisteren naar klanten.

Je bent tweetalig (NL/FR), beheerst het Engels en je hebt een bachelor- of masterdiploma. Je hebt affiniteit met IT-applicaties, apps en/of gerelateerde niches.

Aanbod
Wij bieden een boeiende voltijdse functie aan in een aangename, jonge en dynamische werkomgeving en een on the job training. Wij bieden je een resultaatgericht salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen, GSM en andere voordelen en de mogelijkheid tot een vast contract na de proefperiode.

Bedrijf
FlatTurtle is een startup van 3 gepassioneerden met een rijke achtergrond in softwareontwikkeling en vastgoed. Daarnaast is FlatTurtle een community driven organisatie die een verschil wil betekenen.

Onze klanten komen uit een breed assortiment aan sectoren, waaronder de vastgoedmarkt, overheden, evenementorganisatoren, en de private sector.

Heb je interesse, stuur dan een mail met je CV naar jobs@flatturtle.com.

About Greet Derudder

I'm a Dutch & English student, working on iRail Summer of code 2012.

23. July 2012 by Greet Derudder
Categories: FlatTurtle, job offer | Leave a comment

Leave a Reply